Hogyan dolgozom én?

Amikor a párok megkeresnek, szeretem a személyes találkozót. Megtörténik az igények felmérése, mit szeretnétek, miről álmodtok, hogyan képzelitek el a Nagy Napot. Szemléletem, hogy megtaláljuk a párnak a lehető legtökéletesebbet. Fontos, hogy szimpatikusak legyünk egymás számára, úgy érezzétek az első találkozás után, hogy rám bíznátok az esküvőtök szervezését. 
A párok minden esetben személyre szabott ajánlatot kapnak. Ha a döntés megszületett részetekről és velem szeretnétek dolgozni, kezdődik a közös munka. Leszervezem a Nagy Napra a kiválasztott helyszínt, szolgáltatókat. Személyes találkozókat egyeztetek mindenkivel, hogy megismerhessétek a háttércsapatot. Mindenki Értetek dolgozik az esküvőtök napján.

Az esküvőszervező hatalmas segítség mindenkinek, tapasztalata és rutinja miatt az esküvőn semmi probléma nem adódik, a szolgáltató pedig szintén nyugodt, hiszen neki az esküvőszervező minden fontos információt átad, a találkozókat leszervezi, pontos forgatókönyvet küld, igy mindenki látja, mikor mi fog történni. 

Ha azt szeretnétek, hogy a Nagy Napon is ott legyek Veletek  ( koordinációs feladatokat elvégzem, felügyelem a szolgáltatók érkezését, munkáját, majd távozását) természetesen erre is van lehetőség. Ha szimpatikusak Nektek a leírtak, akkor várom megkeresésetek, hogy én lehessek az esküvőszervezőtök!